București, 25 Mai 2019

Academica Clinceni a promovat în Liga 1, după victoria cu FC Argeș, scor 2-1

../Imagini-004-2019/Academica-Clinceni-promovare-Liga-1

După partida din etapa a 37-a, din Liga secundă, disputată vineri, pe stadionul din comuna Clinceni, între Academica și FC Argeș și încheiată cu victoria gazdelor, scor 2-1, cunoaștem prima echipă care promovează în Liga 1, ACADEMICA CLINCENI. Cea de-a doua echipă, poate fi cunoscută chiar sâmbătă și anume, dacă Chindia Târgoviște obține cel puțin un punct în partida de acasă cu Luceafărul Oradea, va fi matematic promovată. În cazul unui eșec, coroborat cu victoria Universităii Cluj în partida din deplasare cu CS Balotești, suspansul se va prelungi până în ultima etapă.

Marcatorii din partida de la Clinceni, au fost: Ionuț Năstăsie, min 8, pentru FC Arges, iar Nichita Patriche, min 81 și Ovidiu Horsia, min 90+2, au punctat pentru Academica.

Jucătorii echipei Academica împreună cu staff-ul tehnic, s-au bucurat după meci minute în șir pe gazon, serbând astfel promovarea în Liga 1, după un parcurs excelent de-a lungul celor 37 meciuri disputate în Liga a 2-a, mai ales că au avut contracandidate cu nume la promovare, cum ar fi Petrolul, UTA Arad, U Cluj, Chindia Târgoviște, FC Argeș, precum și cele trei echipe din Timișoara.

Antrenorul echipei Academica Clinceni, Ilie Poenaru, cel care a mai reușit o promovare în prima ligă, acum câțiva ani cu FC Voluntari, a declarat după victoria de vineri cu FC Argeș, la televiziunea Digi, următoarele: „Meciul a avut un final nebun, dominat cap-coadă de noi. Ei au avut o singură ocazie, pe o greșeală a noastră, în care au reușit să marcheze, după care noi am controlat jocul în totalitate. Sunt bucuros, sunt fericit și vreau să felict jucătorii pentru tot parcursul, sunt mândru de ei. Au dat dovadă de tărie de caracter, le-am spus și la pauză că vom întoarce rezultatul și vom câștiga. Am reușit să marcăm și iată-ne că am reușit să promovăm în minutul 90. Cred că Dumnezeu și-a întors fața către noi și am reușit și noi acest lucru.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Astra-CFR-1-5

 

Citește și: Astra Giurgiu obține primele puncte în play-off, după victoria împotriva echipei Sepsi

Luni, la Giurgiu, în ultima partidă a etapei a 8-a, CFR Cluj a învins cu scorul categoric de 5-1, echipa Astra și de acum, îi mai trebuie un singur punct...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X