București, 10 Mai 2018

Academia Rapid va disputa finala Cupei României, faza pe București, cu CSA Steaua, pe 10 iunie

Daniel-Niculae-si-Alexandru-Tudor

Academia Rapid a învins miercuri cu 3-1, echipa Carmen Bucureşti și s-a calificat în finala Cupei României, faza pe Bucureşti. Au marcat Daniel Niculae, Petre Goge şi Marian Vlada, pentru Rapid, respectiv, Liviu Ganea din penalty, pentru echipa Carmen București, condusă de pe bancă, de fostul component al echipei Rapid, Adrian Matei.

Meciul a fost condus la centru de o brigadă de arbitri formată din 6 persoane, având la centru pe Alexandru Tudor.

În faza pe Bucureşti, a finalei Cupei României, Rapid o va întâlni pe CSA Steaua. Meciul se va disputa pe 10 iunie, probabil pe stadionul Dinamo, iar câștigătoarea va juca în primul tur al Cupei României, faza pe țară, a ediției 2018/2019.

Echipa Carmen București, evolueză în Liga a 4-a, alături de Academia Rapid și se află pe locu 5, la două puncte distanță de ocupanta locului 4, Dinamo, ambele se bat pentru locul 4 de play-off. Șanse mai mari au dinamoviștii, întrucât Carmen va disputa în etapa următoare meciul împotriva CSA Steaua, pe Ghencea.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii