București, 15 Aprilie 2018

Academia Rapid învinge CSA Steaua, scor 3-1, în derby-ul Ligii a 4-a și a unei asistențe record

Steaua-Rapid-1-3-liga-4

Sâmbătă, pe Areana Națională, în fața unei asistențe record, 36000 spectatori în tribuune și milioane de telespectatori, Academia Rapid a câștigat partida din etapa a 23-a, cu CSA Steaua, scor 3-1.

Pentru CSA Steaua, a marcat golgheterul echipei Alin Predescu în ultimul minut al prelungirilor primei reprize, din penalty, în timp ce, pentru Academia Rapid au marcat, Daniel Niculae, minutul 42, Alexandru Burlacu, minutul 55 și Marian Vlada în minutul 60.

Partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din Liga 1, având la centru pe Marcel Bîrsan, care a arbitrat excelent, la terminarea partidei, nimeni nu a avut ceva de reproșat la adresa arbitrajului.

Din păcate, partida a fost umbrită de scene reprobabile petrecute în tribune, arbitrul Marcel Bîrsan a fost nevoit să întrerupă meciul în câteva rânduri, jandarmii au intervenit ferm și poate exagerat folosind gaze lacrimogene.

Marius Lăcătuș, antrenorul echipei CSA Steaua, a declarat după înfrângerea administrată de Academia Rapid, la televiziunea Digi, următoarele: „Trebuie să recunoaștem faptul că, astăzi nu a fost o zi foarte bună pentru noi și cred că Rapidul a fost peste noi la combativitate, la agresivitate și cred că mai speculanți decât am făcut-o noi. Nu a fost ziua noastră, acesta este fotbalul, de aceea este frumos. Va veni play-off-ul și poate vom avea șansa să ne luăm revanșa.”

„Cei de la Rapid, au câștigat mai multe mingi în duelul unu contra unu, atât în faza defensivă cât și în cea ofensivă. Noi n-am știut să facem acest lucru și din păcate, am luat golul doi și golul trei, pe niște greșeli, una de marcaj și una pe greșeală individuală și după aceea, a fost foarte greu să mai întoarcem rezultatul. Este un lucru pozitiv că, iată suporterii sunt alături față de echipele de tradiție și sper că acest lucru să se întâmple și la alte echipe. Nu pot decât să le mulțumesc suporterilor noștri, care au fost alături de noi și îmi pare rău că, noi toți care suntem implicați în fenomen, nu am putut să fim la nivelul lor”, a spus în încheiere Marius Lăcătuș.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii