București, 11 Iunie 2018

Academia Rapid câștigă Cupa României faza pe București, după victoria în finala cu CSA Steaua

Academia-Rapid-Cupa-Romaniei

Academia Rapid câștigă Cupa României faza pe București, după victoria în finala disputată duminică pe stadionul Dinamo, cu CSA Steaua, scor 3-1 și va juca în primul tur al Cupei României, ediția 2018/2019. Steliștii au pierdut patru partide consecutive în jocurile cu Academia Rapid, unul în campionat, două în play-off și cel din finala Cupei României.

Golurile au fost marcate de Marian Vlada, minutele 2 și 55; Daniel Niculae, minutul 45+2, pentru Academia Rapid, respectiv Eduard Radu, minutul 74, pentru CSA Steaua. Daniel Niculare a primit după meci trofeul de golgheter al Ligii a 4-a.

Întrebat după meci, cât de mare este dezamăgirea după ce Steaua a pierdut în fața Rapidului și meciul decisiv pentru baraj și finala Cupei, de reporterul televiziunii Digi, atacantul echipei Steaua, Alin Predescu, a declarat: „Este o rușine foarte mare pentru noi. Steaua nu este obișnuită cu astfel de rezultate, Steaua mereu este învingătoare, Steaua este mereu pe primul loc. Noi, anul acesta, am fost inferiori echipei Rapidului, îi felicit pentru ce au făcut și sper să ne ridicăm cel puțin la nivelul la care ei au fost în sezonul acesta.”

Daniel Niculae, președinte și jucător al Academiei Rapid, a declarat după câștigarea Cupei României, următoarele: „Ne bucurăm că am reușit să câștigăm atât Campionatul cât și Cupa, această fază pe București. Cred că am dovedit că suntem echipa mai bună de la sfârșitul turului până la finalul play-off-ului. Ne-am creat o echipă bună, competitivă, chiar dacă ne-a fost foarte greu, pentru că ne-am strâns foarte târziu, fără pregătire. Ne-am adunat practic, de pe terenurile sintetice din cartiere, însă atunci când pui mult suflet și ai în spate suporterii Rapidului, orice se poate întâmpla.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Faza-meci-Rapid-Dinamo-4-0

 

Citește și: Victorii categorice ale CSA Steaua și Academia Rapid în etapa a 2-a din play-off-ul Ligii a 4-a

Miercuri, în cuplajul de pe stadionul Giulești, CSA Steaua a câștigat partida cu FC Tricolor, scor 6-0, în timp ce Academia Rapid a învins CS FC Dinamo cu scorul de 4-0...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X