București, 01 Aprilie 2018

Academia Rapid a câștigat cu scorul de 5-1, partida cu confrații lor, AFC Rapid

Higuain-Gonzalo-wembley

Sâmbătă, pe stadionul Giulești, într-un meci al etapei a 21-a din Liga a 4-a, echipa Academia Rapid a învins cu scorul de 5-1, pe confrații lor, AFC Rapid. Pentru Academia Rapid au marcat Daniel Niculae, '23, Daniel Pancu, '59 și '62 şi Marian Vlada '29 și '90+2.

Tehnicianul celor de la Academia Rapid, Constantin Schumacher, a început partida cu următoarea formulă de echipă: Ignat - Ionuț Voicu, Boian, Bratu, Stancu - Vasile Maftei, Lădaru, Burlacu, Daniel Niculae, Goge - Vlada. În minutul 46, a fost introdus în teren Daniel Pancu, în locul lui Vasile Maftei, care urma să realizeze o dublă și din păcate, a părăsit terenul de joc accidentat, după cca 25 minute.

După acest rezultat, Academia Rapid continuă să se afle pe prima poziție a clasamentului, cu 47 puncte, la două puncte distanță față de CSA Steaua. Cei de la AFC Rapid, ocupă o poziție modestă în clasament, locul 8, cu 29 puncte.

Fundașul echipei Academia Rapid, Vasile Maftei, a declarat pentru televiziunea Telekom, următoarele: „Adevăratul Rapid este acela unde sunt suporterii alături de acea echipă. Eu cred că noi suntem adevăratul Rapid. Ne așteaptă foarte multe meciuri, pentru că vom juca din trei în trei zile. Avem și noi o vârstă și trebuie să gestionăm foarte bine perioada aceasta.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii