Aaron Ramsey a revenit la Cardiff, cu două goluri frumoase
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Aaron Ramsey a revenit la Cardiff, cu două goluri frumoase

Aaron-RamseyBucuresti, 30 noiembrie 2013. Aaron Ramsey a revenit la Cardiff, cu două goluri frumoase, pentru ca Arsenal să câștige cu 3-0 partida din Premier League cu Cardiff.

Ramsey, în afara celor două goluri a mai șutat în bara transversală, din pasa lui Mesut Ozil. Golul cu numărul 3 al echipei Arsenal a fost opera lui Flamini cu 4 minute înaintea fluierului de final de meci.

Internaționalul din Țara Galilor, Ramsey a venit la Arsenal în 2008 de la Cardiff, când avea doar 17 ani. El a refuzat să se bucure după golurile sale din minutele 29 și 90, care au fost aplaudate de fanii echipei locale Cardiff.

El a răspuns apăsând cu ambele mâini pe capul lui - cunoscut de suporteri Cardiff ca Ayatollah - în urma unui banner impresionant afișat.

Rezultatul oferă echipei Arsenal spațiu de manevră mai mare cu rivalii lor titlu, precum Liverpool, Chelsea, Manchester City sau Manchester United care joacă duminică .

Cardiff se află acum doar cu un loc mai sus de zona de retrogradare. Arsenal, a fost fără îndoială, cel mai dur test al echipei Cardiff din acest sezon în Premier League până în prezent.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash