Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 01 Aprilie 2016.

ASA Tg. Mureș, termină meciul cu FC Viitorul, în 10 oameni, scor 1-1

ASA Tg. Mures- FC Viitorul, 1-1ASA Tg. Mureș a disputat joi pe propriul teren, partida cu FC Viitorul, din cadrul etapei a 4-a din play-off, încheiată cu scorul de 1-1. Formația ASA Tg. Mureș, a terminat meciul în 10 oameni, urmare a eliminării lui Jazvic, în minutul 49, pentru cumul de cartonașe galbene.

Tot în 10 oameni, ASA Tg. Mureș a reușit și egalarea, cu trei minute înaintea finalului de meci, prin golul lui Țucudean, datorat și unei gafe de proporții a portarului Pecanha, mingea trecând pe sub el. După acest gol, antrenorul Gheorghe Hagi îl va trimite să reflecteze pentru o perioadă mai lungă de timp.

FC Viitorul a deschis scorul, în superioritate numerică, în minutul 65, prin Pablo de Lucas, cu un șut frumos la vinclul porții, din afara careului.

Atacantul Adrian Mutu, folosit titular în acest meci, a fost schimbat în minutul 70, declarând după meci, la televiziunea Digi, următoarele: "Nu mai credeam că vom egala, FC Viitorul ne pasa foarte bine, dar mă bucur că am egalat, chiar dacă a fost un gol norocos. Am făcut un meci bun, mai ales în prima repriză, cred că a fost un meci echilibrat, am avut ocazii. Din momentul când Jazvic a luat roșu, echilibrul s-a rupt".

"Eu zic că, poate și arbitrii se uită la noi mai severi, pentru după ce s-a întâmplat la începutul acestui play-off. Și noi trebuie să fim mai mult atenți, pentru că, nu se poate să jucăm de fiecare dată, mai mult de 30 minute sau chiar o repriză în 10 oameni sau mai puțin, pentru că, așa nu avem nicio șansă să câștigăm vre-un meci. Pentru exces de zel, Jazvic a luat cele două cartonașe galbene meritat, nu reproșăm nimic arbitrului", a mai spus Adi Mutu.

După acest rezultat, ASA Tg. Mureș, ocupă locul 6 în clasament cu 21 puncte, în timp ce, FC Viitorul ocupă a cincea poziție, cu 25 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.