Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 22 Februarie 2016.

ASA Tg. Mureș speră ca Steaua, să nu piardă în meciul cu Iași

CFR Cluj vs ASA Tg. Mures, 1-0 După ce a aflat verdictul de la TAS, în privința punctelor de penalizare, CFR Cluj, este în acest moment o echipă, care joacă fără presiune.

După ce în etapa trecută a scos egal, pe terenul echipei Astra Giurgiu, echipa de pe primul loc al clasamentului, duminică, a câștigat pe teren propriu meciul cu ASA Tg. Mureș, echipa care avea cele mai mari șanse de ocuparea ultimului loc de Play-off.

În aceste condiții, ASA Tg. Mureș, trebuie să câștige în ultima etapă a sezonului regular, cu FC Botoșani, pe teren propriu, iar Steaua trebuie să nu piardă cu CSMS Iași, pentru a ocupa locul 6, care asigură participarea în Play-off.

ASA Tg. Mureș, a rezistat la Cluj, timp de 73 de minute până la golul lui Nouvier. Gilbert Nouvier, de 20 ani, fusese introdus în teren cu 7 minute înainte de a marca.

Petre Grigoraș, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat după meci la Digi Sport, următoarele: "CFR Cluj a câștigat, întrucât a avut ambiție mai mare decât a noastră. Cred că astfel de meciuri, dacă avem nevoie de puncte, trebuie câștigate cu sufletul. Nu pot spune că nu s-a dorit, dar cred că se putea mult mai mult. A fost un meci cam închis, fără prea multe situații de gol, din păcate, presiunea și-a spus cuvântul asupra evoluției noastre. Suntem într-o situație delicată, am pierdut etapa trecută pe teren propriu, din păcate am pierdut și astăzi, iar șansa de a ajunge în Play-off, este din ce în ce mai mică. Mai avem un joc acasă, pe care trebuie să-l câștigăm".

Despre înlocuirea lui Mutu în minutul 61, Grigoraș a spus: "Am vrut să întăresc mijlocul terenului cu un jucător mai proaspăt, văzând că nu aveam mari posibilități de a înscrie, încercam să păstrăm rezultatul, pentru că eram mulțumiți și cu un punct. Este normal să fie supărat, fiecare jucător când este înlocuit, dar asta este viața, trebuie să luăm anumite decizii, iar eu îmi asum toate rezultatele și deciziile pe care le-am luat".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.