Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 09 Iulie 2015.

ASA Tg. Mureș, a reușit să câștige Supercupa României Timișoreana

Gol-Axente-SupercupaASA Tg. Mureș a reușit să câștige meciul cu Steaua, scor 1-0, din Supercupa României Timișoreana, în partida desfășurată miercuri pe stadionul Farul din Constanța.

Din centrarea excelentă în diagonală a lui Golanski, Axente a reușit să marcheze de lângă Tamaș, în minutul 63. Portarului Cojocaru, nu i se poate imputa golul, întrucât Golanski a centrat scurt și în viteză.

Antrenorul echipei ASA Tg. Mureș, Dan Petrescu, pleacă de la echipă după un singur meci oficial, câștigând un astfel de trofeu, Supercupa României, care îi lipsea din cariera de antrenor.

După meci, Dan Petrescu a declarat la televiziunea Sport.ro următoarele: "A fost o partidă incredibil de grea. Am făcut miracole pentru a cumpăra 12 jucători. Ne-am chinuit să-i aducem, după care problemele care au venit peste noi. Am avut probleme mari, au plecat Maftei, Nicoliță, Voiculeț. Osman a jucat bine, acest meci, al doliea va fi mai greu. Este o victorie muncită și meritată. În prima repriză, Steaua a fost mai bună, a dominat meciul și putea să înscrie. Noi am fost mai marcați de eveniment, de drum, am făcut 9 ore cu autocarul. În repriza a doua, după o ceartă zdravănă la pauză, în care le-am zis, dacă vreți să plec, plec de acuma! Băieții și-au revenit și cred că au meritat victoria".

Tehnicianul echipei Steaua, Mirel Rădoi, a spus la același post de televiziune următoarele: "Drumul către Liga Campionilor cred că este cel mai important, dar înainte de toate, trebuie să ne aducem aminte că în această seară am întâlnit o echipă, care a trecut printr-o perioadă dificilă. Din păcate, cred că au fost mai motivați ca jucătorii mei. Atât eu cât și staff-ul suntem vinovați de acest rezultat, pentru că nu am reușit să- i motivăm pentru acest meci deosebit de important. Ne pare rău pentru suporterii care au venit la stadion. Atitudinea și responsabilitatea ne-au costat în această seară".

Au evoluat următoarele formații:

Steaua: Cojocaru - Râpă, Gabriel Tamaş, Varela, Toşca - Sulley Muniru (Mihalcea '74), Neagu (Tahar '68) - Gabriel Iancu (Grădinaru '45), Stanciu, Chipciu - Tudorie

ASA Tg. Mureș: Stăncioiu - Golanski (Hanca '83) , Marius Constantin, Bejan, Brandan - Gorobsov, N'Doye, Gabi Mureşan - Dacian Varga (Louis Pedro '61), Romario (Manolov '92), Axente.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.