București, 13 Septembrie 2015.

ASA Tg. Mureș, a remizat cu Petrolul Ploiești, scor 1-1

ASA-Petrolul-1-1Pe stadionul Trans-Sil din Tg. Mureș, sâmbătă, într-un meci din etapa a 10-a, ASA Tg. Mureș, a remizat cu Petrolul Ploiești, scor 1-1.

Ploieștenii au condus cu 1-0, încă din minutul 8, prin Ropotan, care a transformat un penalty, obținut de Moussa. Pentru ASA, a egalat Ionuț Balaur, cu un șut cu capul, dintr-o fază fixă în minutul 68.

Din minutul 82, Petrolul evoluează în 10 jucători, datorită eliminării lui Ropotan, pentru cumul de cartonașe galbene.

Cu două minute înaintea finalului de meci, Gabi Mureșan a ratat un penalty, obținut de Jazvic, după ce a fost faultat în careu de Beța.

Portarul ploieștenilor, Pecanha, și-a adus contribuția la punctul câștigat, astfel în afara penalty-ului apărat, a mai salvat din situații dificile în minutele 28, 51 și 60.

Antrenorul echipei Petrolul, Eusebio Tudor, a declarat după meci la postul de televiziune Digi Sport, următoarele: "Nu vreua să comentez arbitrajul, pentru că nu este bine, important este ce am jucat noi și ceea ce am de făcut cu jucătorii mei. Eu cred că punctul obținut este important, pentru că am avut un meci cu Astra și din păcate, l-am pierdut, am avut un meci bun și în Cupa Ligii, pe care de altfel l-am pierdut. După acest rezultat, vine și satisfacția jucătorilor, pentru că nu muncesc degeaba. Dacă eram puțin mai atenți pe anumite faze puteam să câștigăm meciul. De acum în colo, eu cred că jocul echipei începe să crească și la încrederea jucătorilor pentru că aici sufeream mult".

După acest meci, Petrolul rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 2 puncte, în timp ce ASA Tg. Mureș trece pe locul 3 cu 17 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.