București, 11 Aprilie 2018

AS Roma elimină Barcelona în sferturile Champions League, scor general 4-4

Roma-Barcelona-3-0

Pe stadionul Olimpico din Roma, în returul sferturilor de finală din Champions League, disputat marți, AS Roma a învins Barcelona, scor 3-0 și merge mai departe în semifinalele competiției, datorită golului marcat în deplasare. Golurile echipei AS Roma au fost marcate de Edin Dzeko, minutul 6, De Rossi, minutul 58 (pen) și Kostas Manolas, minutul 82.

De mult timp nu s-a mai întâmplat ca FC Barcelona să piardă posesia balonului în repriza secundă, italienii nu le-a dat nicio șansă, au jucat cu o determinare nemaiîntâlnită. Messi sau Suarez, nu au fost tratați special de cei de la AS Roma, dar nu și-au putut face jocul obișnuit.

Antrenorul echipei AS Roma, Di Francesco, a declarat după calificarea în semifinalele Champions League, conform Corriere dello Sport, următoarele: "Am crezut cu adevărat în calificare și i-am îmbrățișat pe toți în vestiar. Astăzi primim premiul potrivit pentru munca bună. De ce să nu trebuie să credem în finală, nu trebuie să fim mulțumiți, suntem în semifinale și trebuie să credem că vom merge la Kiev. Am făcut o muncă extraordinară, dar trebuie să urmărim întotdeauna ceva mai mult. Acum să ne gândim la derby“.

Autorul primului gol, atacantul Edin Dzeko, a declarat: "Nu a fost ușor, dar am rămas aici pentru astfel de jocuri. Nu am văzut niciodată Barcelona într-o astfel de dificultate, echipa noastră, are o mare mentalitate, nimeni nu a crezut în noi și în schimb suntem în semifinale, acum obiectivul este finala. Mă bucur și aștept să văd tragerea la sorți".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii