AS Roma a învins-o cu 2-1 pe Fiorentina
   
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

AS Roma a învins-o cu 2-1 pe Fiorentina 

Roma-Fiorentina-2-1București, 10 decembrie 2013. AS Roma s-a impus cu 2-1 pe teren propriu în fața Fiorentinei în cadrul rundei a 15-a din Serie A şi rămâne la 3 puncte în urma liderului Juventus.

Primul meci al zilei de duminică din Serie A a avut loc pe Stadio Olimpico între AS Roma şi Fiorentina. După 14 etape romanii erau pe locul 2, iar oaspeţii pe locul 5. , site-ul cu cele mai multe tipuri de pariuri live la fotbal, AS Roma a fost considerată favorită la victorie. Acest lucru s-a văzut şi pe teren, echipa gazda reuşind să deschidă scorul încă din minutul 7 prin Maicon. Echipa romană a dominat prima repriză, însă Fiorentina a reuşit să egaleze în minutul 29 prin Vargas şi astfel la pauză cele două au intrat la egalitate. În repriză secundă oaspeţii au avut o posesie foarte bună, peste 60%, dar echipa care a mai marcat o dată a fost AS Roma. Golul a fost reuşit de Mattia Destro în minutul 67. Pe finalul partidei echipa gazdă a rămas în inferioritate numerică după ce Pjanic a primit al doilea cartonaş galben, însă Fiorentina nu a reuşit să mai egaleze. Astfel AS Roma a câştigat cu 2-1 şi a rămas pe locul 2 la doar trei puncte de liderul Juventus Torino.

Ultimul meci al etapei a 15-a din Serie A a avut loc duminică seara între Inter Milano şi Parma. Echipa gazdă era favorită la victorie, dar scorul a fost deschis în minutul 11 de oaspeţi prin Sansone. Pe finalul primei reprize echipa gazdă a egalat prin Palacio, dar în minutele de prelungire Parma a revenit la conducere, golul fiind marcat de Parolo. În debutul reprize secunde echipa milaneza a reuşit să întoarcă scorul prin golurile lui Palacio şi Guarin, însă peste trei minute Sansone a restabilit egalitatea. Până la final amândouă au mai avut ocazii, însă scorul final a rămas 3-3.

Alte rezultate meciuri din etapă a 15-a din Serie A:

Bologna  0 - 2  Juventus  
Livorno  2 - 2  AC Milan  
Napoli   3 - 3  Udinese  
Cagliari  2 - 1  Genoa  
Verona  2 - 1  Atalanta  
Sampdoria  2 - 0  Catania  
Sassuolo  0 - 1  Chievo  
Torino   1 - 0  Lazio Roma

Bogdan Marinescu

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web