AS Roma a câştigat derby-ul cu Lazio
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

AS Roma a câştigat derby-ul cu Lazio

Roma-Lazio-2-0Bucuresti, 24 septembrie 2013. AS Roma s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în derby-ul cu Lazio Roma din cadrul etapei a 4-a din Serie A şi rămâne cu punctaj maxim.

Duminică de la ora 16:00 a avut loc pe stadionul Olimpico derby-ul oraşului Roma între AS Roma şi Lazio Roma. , site-ul cu cele mai bune promoţii fotbal din Serie A, echipa gazda era favorita la victorie în condiţiile în care avea punctaj maxim după primele trei etape. De cealaltă parte lazialii aveau şase puncte şi se aflau în prima jumătate a clasamentului. Prima repriză a fost dominată de AS Roma care a avut o posesie foarte mare, 64%, dar nici una dintre echipe nu a reuşit să marcheze şi astfel la pauză scorul a fost 0-0. După pauză tot echipă gazdă a continuat să controleze jocul cu o posesie de 66%. De data aceasta a avut şi multe ocazii de gol. Scorul a fost deschis de AS Roma în minutul 63 prin Federico Balzaretti. Nici după primirea acestui gol Lazio Roma nu a reuşit să ameninţe serios poarta rivalilor, iar în minutul 82 au rămas şi în inferioritate numerică după ce Andre Dias a văzut cartonaşul roşu. Scorul final, 2-0 pentru AS Roma, a fost stabilit în minutul 94 de Adem Ljajic dintr-un penalty.

Tot duminică de la ora 16:00 a evoluat şi campioana en-titre, Juventus Torino, care venea după un 1-1 obţinut în deplasarea de la Copenhaga din din Liga Campionilor. Nici în această etapă nu a început prea bine, iar Hellas Verona a deschis scorul în minutul 36 prin Cacciatore. Doar patru minute a durat bucuria oaspeţilor, Carlos Tevez restabilind egalitatea în minutul 40. La pauză Juventus a intrat chiar în avantaj după ce Llorente a marcat pentru 2-1 în al treilea minut de prelungire al primei reprize. În repriză secundă, campioană a continuat să domine şi să-şi creeze multe ocazii, dar nici una dintre echipe nu a mai reuşit să marcheze şi astfel scorul final a rămas 2-1 pentru Juventus.

Bogdan Marinescu

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash