Fotbal flash-Welcome to my website

 

AS Roma a câștigat derby-ul cu Lazio, scor 2-1

Lazio-Roma-1-2București, 26 Mai 2015. Derby-ul Romei a avut loc luni pe stadionul Olimpic, între echipele Lazio și AS Roma, terminat cu victoria de 2-1 în favoarea AS Roma.

Victoria echipei AS Roma, îi asigură participarea directă în Grupele Champions League din ediția viitoare, alături de Juventus, care termină pe locul 1, fiind deja campioană cu câteva etape înainte de terminarea campionatului din Serie A.

Toate golurile au fost marcate în repriza secundă de Juan Iturbe, minutul 73 și Yanga-Mbiwa, minutul 85 pentru Roma, iar pentru Lazio a înscris Filip Djordjevic, minutul 81.

Înaintea ultimei etape, AS Roma, locul 2 are 70 puncte iar Lazio, locul 3, rămâne cu 66 puncte.

După derby-ul Lazio Roma, pe străzile Romei, au avut loc ciocniri între poliție și fanii echipei Lazio. Un grup de fani Lazio s-au ciocnit cu forțele de securitate desfășurate în afara stadionului Olimpic de la Tibru Marshal Diaz. Circulația rurieră a fost blocată datorită incidentelor violente. Au fost aruncate sticle incendiare, fumigene și role de hârtie de către ultrași. Poliția și Carabinieri au răspuns cu gaze lacrimogene și ultrasii au fost îndepărtați până la Ponte Milvio.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.