București, 13 Iunie 2017

ACS Poli- UTA Bătrâna Doamnă, scor 2-1, în meciul tur al Barajului de promovare în Liga 1

Poli-Timisoara-v-UTA-2-1-baraj

Pe stadionul Dan Păltinișanu, ACS Poli Timișoara și UTA Bătrâna Doamnă, s-au confruntat luni, în manșa tur al Barajului de promovare în Liga 1, meciul încheind-use cu victoria la limită a timișorenilor, 2-1.

Din minutul 65, timișorenii au evoluat în 10 oameni, Alexandru Neagu fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, de către centralul George Găman.

Pentru ACS Poli Timișoara au marcat Pedro Henrique, '22; Gabi Cânu, '25, în timp ce pentru UTA Bătrâna Doamnă, a marcat Sorin Strătilă, '51.

La meci au asistat peste 10000 de spectatori, din care peste 1000 au fost fanii echipei oaspete.

Returul de joi, orele 17:30, de la Arad, se anunță de pe acum unul cu scântei, întrucât jucătorii ambelor formații, după un sfârșit de sezon obositor, sunt dornici să-și adjudece victoria după cele două partide și să obțină locul în Liga 1.

După meci, mijlocașul echipei UTA, Sorin Strătilă și autorul golului, a declarat la postul TV Digi, următoarele: "Ne bucurăm pentru rezultat, trebuie să recunoaștem că am avut și puțin noroc. Scorul putea să fie puțin mai mare în favoarea lor, dar la Arad, o să le spun că o să fie 'vai de mama lor', pentru că nu este frumos ce au făcut la Mediaș, se bucurau, plângeau, ziceai că s-au salvat deja 100%. Pe noi ne-au motivat foarte tare fazele acelea, numai plânsete pe teren. Acum la Arad, avem nevoie de un gol, dar o să fie mai multe goluri. Arbitrajul a fost foarte bun. Pentru retur, cred că scorul va fi 2-0."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii