București, 03 Aprilie 2018

ACS Poli Timișoara și Sepsi Sf. Gheorghe, scor 2-2, în ultima partidă a etapei a 3-a din play-out

Razvan-Rat-eliminat

Luni, în ultima partidă a etapei a 3-a din play-out, ACS Poli Timișoara a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Sepsi Sf. Gheorhe. Rezerva Alin Șeroni, introdus în teren cu cinci minute înaintea finalului de meci, a reușit golul egalizator, în minutul 89.

În acest meci și-a făcut revenirea în Liga 1, fundașul Răzvan Raț, în tricoul echipei timișorene, dar din păcate s-a făcut remarcat în ultimul minut al prelungirilor, atunci când a primit cartonașul roșu și a fost eliminat, pentru un fault asupra lui Kuku.

Fundașul Răzvan Raț, a declarat după meci la postul de televiziune Digi, următoarele: „Este clar, rezultatul nu ne favorizează deloc, întrucât astăzi aveam nevoie de victorie, mai ales după celelalte rezultate din play-out. Ambele echipe au avut ocazii, probabil una peste alta, rezultatul este echitabil.”

În legătură cu faza în care a fost eliminat din ultimul minut, Răzvan Raț a declarat: „N-am intenționat să-l lovesc. Într-adevăr, am venit cu piciorul puțin sus, dar cred că am atins undeva și mingea. Păcat că s-a întâmplat așa, nu-mi doream cu siguranță acest lucru.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii