București, 21 Martie 2017

ACS Poli Timișoara, la a doua victorie consecutivă în play-out, după ce a câștigat cu FC Voluntari, scor 1-0

Timișoara-Voluntari-1-0

Pentru prima dată în această ediție de campionat, timișorenii părăsesc locurile de retrogradare din clasament, cu toate că are o penalizare de 14 puncte.

Luni, în etapa a doua din play-out, Poli Timișoara a reușit să câștige meciul de acasă cu FC Voluntari, scor 1-0, datorită golului din minutul 55, marcat de Alexandru Popovici, din centrarea excelentă a lui Șeroni.

Cea mai mare ocazie a oaspeților, a fost cea a lui Voduț, din minutul 65, atunci când portarul Straton și-a salvat echipa de primirea unui gol.

După victoria de pe stadionul Dan Păltinișanu, cu FC Voluntari, portarul timișorenilor Cătălin Straton, a declarat la televiziunea Digi, următoarele: "A fost un meci destul de greu, dar s-a văzut încă o dată că, avem un grup unit și cu multă muncă și ambiție, reușim să adunăm puncte și să fim cât mai aproape de salvarea de la retrogradare. Pe final, meciul a fost mai greu, pentru că noi aveam 1-0, ei își doreau să egaleze, dar am făcut față cu brio."

"Pentru viitor, important este să fim la fel de uniți, să muncim la fel de mult și să nu uităm că, fiecare meci este foarte greu. Dacă nu vom aduna puncte, nu o să fie de ajuns aceste 6 puncte pe care le-am făcut", a spus în încheiere portarul Straton.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii