București, 08 Septembrie 2016

ACS Poli Timișoara învinge Concordia și se califică în Semifinalele Cupei Ligii Adeplsat

 

 

ACS Poli Timișoara s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Adeplast, câștigând partida din sferturile competiției, disputată miercuri, cu Concordia Chiajna, scor 2-1.

Golurile au fost marcate de Artean, minutul 12 (penalti) și Marius Croitoru, minutul 78, pentru ACS Poli și respectiv, Albu, minutul 74, pentru Concordia.

Golul victoriei care a adus calificarea timișorenilor, marcat de Marius Croitoru, este cu atât mai important datorită faptului că, ACS Poli Timișoara evolua în 10 jucători, prin eliminarea lui Bărbuț, din minutul 50.

Atacantul timișorenilor, Marius Croitoru a declarat după meci, la postul de televiziune Digi, următoarele: "Trecem printr-o perioadă în care am reușit să punem puncte și în clasament, am reușit o calificare într-o semifinală de Cupă. Pentru noi, este important să legăm meciurile bune și rezultatele la fel. Mi-aș dori să reușesc și în campionat, pentru a ne garanta continuitate în Liga 1 și prioritar pentru mine și echipă, este Liga 1. Cupa Ligii este o competiție care ne onorează, dar cel mai important este campionatul".

"Am jucat ultimele 30 de minute în 10 oameni, iar pentru noi, va fi mai greu în meciul următor de la Voluntari. Înlocuirea lui Bărbuț, va fi greu pentru că este un jucător de bază, un jucător under 21, ceea ce ne va dezechilibra puțin. Mai avem și două accidentări, care cu siguranță, ne va da de cap", a spus în încheiere Marius Croitoru.

Autor, Alexandru Neață