București, 25 Mai 2018

ACS Poli Timișoara a remizat cu FC Botoșani, în deplasare și rămâne pe locul 7 retrogradabil

Botosani-Timisoara-0-0-play-out

Cu două etape înaintea finalului play-out, la Botoșani, ACS Poli Timișoara, a terminat nedecis, scor 0-0, în partida disputată joi, cu FC Botoșani. Pentru ultimele două runde rămase din play-out, timișorenilor le-ar trebui două victorii în meciul cu Dinamo de pe teren propriu și cu Concordia, în deplasare și chiar în această situație salvarea depinde și rezultatele contracandidatelor la retrogradare, FC Voluntari sau Gaz Metan.

La Botoșani, timișorenii nu au jucat rău, și-au creat nenumeroase ocazii de a marca, în special pe finalul primei reprize, iar în repriza secundă, s-au apărat eroic, Alin Șeroni reușind să-și salveze echipa în două rânduri, degajând de pe linia porții, atunci când portarul Straton era bătut.

Fundașul echipei ACS Poli Timișoara, Alin Șeroni, a declarat după meci la teeviziunea Telekom, următoarele: „A fost un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună a campionatului. Am avut ghinion în prima repriză, când am avut ocazii de gol, nu s-a marcat, iar în a doua repriză au venit peste noi. Am avut și niște intervenții bune la poarta noastră, mă bucur că am fost acolo și am reușit să-mi salvez echipa. Punctul acesta, îmi mai dă speranțe, pentru meciurile viitoare, cu Dinamo și la Chiajna. Putem să obținem măcar șase puncte ca să ajungem la jocul de baraj. În a doua repriză s-a văzut și oboseala de pe drum, dar am luptat până la ultima speranță, ca să rămânem în Liga 1.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

Gaz-Hermannstadt-2-3

 

Citește și: Hermannstadt se califică în finala Cupei României, după două victorii cu Gaz Metan, scor general 4-2

Joi la Mediaș, echipa de Liga secundă Hermannstadt Sibiu, a întâlnit în manșa secundă a semifinalei Cupei României, Gaz Metan, pe care a învins-o cu scorul de 3-2...

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii