ACS Poli Timişoara a pierdut primul meci din acest sezon
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

ACS Poli Timişoara a pierdut primul meci din acest sezon

Poli-Timisoara-FC-BotosaniBucuresti, 17 august 2013. Nou-promovata ACS Poli Timişoara a fost învinsă pentru prima dată în noul sezon, chiar pe teren propriu cu 1-0 de FC Botoşani în etapa a 5-a.

Vineri 16 august 2013, ACS Poli Timişoara a primit vizita celor de la FC Botoşani în cadrul etapei a 5-a din Liga 1.Dupa primele patru etape, echipa bănăţeana ocupa prima poziţie în clasament cu 10 puncte. De cealaltă parte şi FC Botoşani stătea bine, locul 3 cu 8 puncte. Aşadar rezultate foarte bune ţinând cont că ambele echipe au promovat în prima ligă la finalul sezonului trecut. Aşa că se anunţă o partidă interesantă. Debutul de joc a aparţinut gazdelor care au dominat, însă cea care a deschis scorul a fost FC Botoşani în minutul 17 prin Tincu care a prins un şut superb din afară careului. După acest gol, timişorenii s-au aruncat în atac, însă în prima repriză nu prea au avut vreo ocazie clară. După pauză, echipa moldoveana a fragmentat foarte mult jocul şi astfel a fost mai uşor să ţină de scor, chiar dacă echipa gazdă a jucat foarte ofensiv. În urma acestui succes cu 1-0, FC Botoşani a devenit noul lider al campionatului cu 11 puncte, iar timişorenii au coborât pe locul doi. În etapa următoare, echipa

Tot vineri s-au mai disputat două meciuri din prima ligă a campionatului României. Un alt rezultat surprinzător a avut loc între Corona Braşov şi Dinamo Bucureşti. La casele de pariuri sportive online, dinamovistii erau consideraţi favoriţi la victorie. Au reuşit să deschidă scorul în minutul 7 prin Elton şi se părea că va fi o victorie uşoară. Nu a fost însă aşa, deoarece gazdele au egalat în minutul 41 prin Munteanu. În celălalt meci al zilei, Oţelul Galaţi s-a impus pe teren propriu cu 1-0 în faţa celor de la FC Braşov. Golul a fost înscris pe final, în minutul 82, de Marquinhos din penalty.

Bogdan Marinescu

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash